Мастильні матеріали MOL для садової техніки

30/09/20

 

З настанням осені саме час підготувати сад та подвір’я до зимового сезону. В цьому вам допоможуть мастильні матеріали MOL для садового обладнання. Мастильні матеріали MOL захистять Ваше садове обладнання та забезпечать його надійну роботу. Дуже важливо підібрати відповідний продукт саме для Вашої техніки. Мастильні матеріали MOL відповідають вимогам таких знаних виробників садового обладнання, як Stihl, Husqvarna, MTD, Honda, Briggs & Stratton, Tecumseh. В асортименті є продукти для різних видів садової техніки: газонокосарок, садових тракторів, ґрунтофрезів, культиваторів, снігоочищувачів, розпушувачів тощо.

  • Моторна олива MOL Dynamic Garden 2T 

Моторна олива для двотактних двигунів садової техніки. Застосовується для двотактних бензинових двигунів садової техніки: газонокосарок, тримерів, обприскувачів та пиляльних верстатів. Може використовуватись для двигунів, в яких необхідно попередньо змішати масло і бензин, а також для двотактних двигунів, оснащених системою змішування і впорскування масла (системою автоматичного змащування). Рекомендується для обладнання Stihl та Husqvarna.
Специфікації та схвалення: API TC+ ; JASO FD; CEC TSC-3; ISO-L-EGD

  • Моторна олива MOL Dynamic Garden 4T 10W-30 

Високоякісна, всесезонна синтетична олива для чотиритактних двигунів садової техніки. Використовується для садових тракторів, грунтофрезів, розпушувачів, снігоочисників, роторних снігоочисників та енергогенераторів. Відповідає та перевершує вимоги провідних виробників садової техніки, а саме MTD, Briggs & Stratton, Honda і Tecumseh.
Специфікації та схвалення: ACEA A3/B4; API SL/CF

  • Моторна олива MOL Dynamic Garden 4T 30/40 

Сезонна моторна олива для чотиритактних двигунів садової техніки, у тому числі газонокосарок, садових тракторів, ґрунтофрезів, розпушувачів та енергогенераторів.
Застосовується з весни до осені. Відповідає та перевершує вимоги провідних виробників садової техніки, а саме MTD, Briggs & Stratton, Honda і Tecumseh.
Специфікації та схвалення: API SJ/CF

  • Олива для ланцюгів мотопил MOL Dynamic Forest  

Моторна олива для ланцюгів ручних мотопил, які використовуються в лісовій промисловості. Відмінно підходить для всіх типів ланцюгів мотопил.