Wolf Lubricants - провідний постачальник даних!

18/10/21

 

TecAlliance визнає Wolf Lubricants «Провідним постачальником даних» за виняткову якість даних в каталозі TecDoc! Цей статус означає, що Wolf надає дані найвищої якості в одному з провідних світових каталогів ринку автозапчастин.
Раніше Wolf вказували як «Сертифікований постачальник даних», що вже має на увазі високі вимоги до постачальників даних. Однак сертифікат вищої якості «Провідний постачальник даних» (PDS) означає, що дані про продукт постачальника повинні відповідати значно більш суворим вимогам, що мають відношення до змісту, з урахуванням недавно введених ключових показників ефективності.
Всесвітньо визнаний стандарт TecDoc діє більше як 25 років і забезпечує найвищу якість даних, сумісність, ефективність та прозорість на світовому ринку автозапчастин. В даний час у каталозі TecDoc представлено понад 700 брендів. Він включає більше 110 000 типів транспортних засобів, дані по 6,6 млн найменувань, 254 млн посилань і 48 груп найменувань, що підтверджує його життєво важливе значення для всіх учасників на незалежному ринку автозапчастин.
Як постачальник даних, Wolf довели, що підтримують якість та правильність даних, що надаються всім зацікавленим сторонам - від постачальників автомобілів і виробників автозапчастин до дилерів запчастин і автомайстерень.
«У нашій галузі точні, повні та прозорі дані мають вирішальне значення, дозволяючи нашим клієнтам зробити точний вибір мастильні матеріали. У Wolf ми вкладаємо в це безліч сил і засобів і раді, що нас оцінили за якість наших даних», - каже Марлін Хайбрехтс (Marleen Huybrechts), менеджер по каталогізації даних в Wolf.
«Щоб отримати цей високий статус, від нас потрібні були сумлінна і наполеглива робота, дотримання високих стандартів якості та тісна співпраця з TecAlliance. Саме ця синергія сприяє сталому успіху продажів і підвищення довіри до бази даних TecDoc», - додає Хайбрехтс.