Нова лінійка EVO Ultimate

17/09/14

Раді представити вам розширення асортименту олив EVO. Нова лінійка EVO Ultimate – це 5 найсучасніших повністю синтетичних моторних олив, кожна з яких спеціально розроблена відповідно до найсуворіших стандартів автовиробників. Нова лінійка включає в себе наступні позиції: - EVO Ultimate Iconic 0W40 - повністю синтетична всесезонна моторна олива на основі поліальфаолефінів, розроблена для сучасних бензинових і дизельних двигунів легкових автомобілів, мікроавтобусів та малотоннажних вантажівок останнього покоління.
- EVO ULTIMATE LongLife 5W30 - повністю синтетична, високотехнологічна моторна олива призначена для дизельних і бензинових автомобілів вироблених VW Group, а також Mercedes-Benz, BMW відповідно до рекомендацій MB229.51 і BMW Longlife-04, та у випадках, коли необхідний клас ACEA C3.
- EVO ULTIMATE F 5W30 - повністю синтетична енергозберігаюча моторна олива для використання в бензинових і дизельних двигунах автомобілів Ford і двигунах інших виробників, де потрібні масла з низьким значенням HTHS.
- EVO ULTIMATE J 5W30 - повністю синтетична, енергозберігаюча моторна олива, розроблена для двигунів японських, корейських та американських легкових автомобілів, мікроавтобусів та позашляховиків.
- EVO ULTIMATE Extreme 5W50 - повністю синтетична всесезонна моторна олива на основі поліальфаолефінів, призначена для будь-якого типу бензинових і дизельних двигунів (без дизельних сажових фільтрів), які працюють в режимах екстремальних навантажень, автоспорті і важких міських та позашляхових умовах.