NEXUSAUTO I.S.A. у Давосі

31/03/20

 

Nexus Automotive International S.A. був серед 40 провідних організацій та екологічних впливових компаній, що зібралися на запуск Циркулярної Автомобільної ініціативи (ЦАІ) під керівництвом Всесвітнього економічного форуму щодо декарбонізації сектору виробництва автомобілів.
23 січня стартувало засідання групи під час щорічної зустрічі Всесвітнього економічного форуму у Давосі, у швейцарських Альпах.
Це співпраця між Всесвітнім економічним форумом, Всесвітньою діловою радою з питань сталого розвитку та клімату-KIC, спільнотою знань та інновацій Європейського технологічного інституту.
Nexus Automotive International S.A. заручився підтримкою консорціуму приватних та державних партнерів по ланцюгу автомобільної вартості, які зобов’язані вживати заходів для сприяння обмеженню глобального потепління в межах 1,5 ° С вище доіндустріального рівня.
Захід стартував під назвою «Гонка до нуля: усунення викидів автомобільної промисловості через ланцюжок вартості» та підкреслив важливість трансформації автомобільної галузі в умовах кліматичної надзвичайної ситуації.