Новий бренд TEXTAR

30/10/20

Гальмівні накладки – це світ компанії Textar – і це вже на протязі більше ніж 100 років. У 1913 році заснована як торговельна компанія, марка TMD Friction Gruppe втілює у всьому світі якість, оптимальну безпеку та найвищий рівень гальмівного комфорту.
Історія показує, що гальмові накладки Textar підтвердили свій успіх не тільки у дорожньому русі, але й і у перегоновому спорті. У легендарних «срібних стрілах» фірми Мерседес вони у 50-х роках допомагали здобувати перемоги аргентинцю Хуану Мануелю Фанхіо, зокрема під час перегонів Гран-прі на трасі Нюрбургринг, в Італії та в Буенос Айресі. Лист подяки від Мерседес свідчить про успішну співпрацю.
У сфері високих досягнень компанія TMD Friction, виробник гальмових накладок Textar, вважається 1-м ґатунком для автомобілів, обладнаних вуглецево-керамічними гальмовими дисками. І зовсім недаремно, адже при цьому разом з виробником гальмових дисків були розроблені гальмові накладки, які оптимально пасують до цього фрикційного елемента.
Сьогодні Textar пропонує якнайширшу програму продуктів для ринку для легкових автомобілів, що виробляються саме зараз. Також у сфері комерційного автотранспорту 70 % усіх автомобілів з барабанними гальмами та 50 % автомобілів з дисковими гальмами виходять з конвеєра з гальмовими накладками Textar.